пятница, 18 сентября 2015 г.

Реставрація ванн у Львові

Реставрація ванн акрилом у Львові
Реставрація ванни акрилом - нескладна процедура, яка дозволяє перетворити свою стареньку потріпану ванну на новеньку із якісним акриловим покриттям. Що може більше тішити, як не вдалий результат своєї роботи, оскільки саме простота роботи з наливним арилом та його якість робить цей матеріал незамінним при реставрації ванни.

Нова акрилова поверхня має гарний сяючий вигляд, приємна на дотик, тепла. Такий ремонт ванни не займає багато часу, тож ремонт вам не встигне набриднути. Надайте нове життя старій ванні всього за три години.

Детальна інформація про те, як відновити ванну акрилом, всі відомості про акриловий матеріал, як його наносити, скільки сохне, як і чим помити ванну перед реставрацією та ще на купу схожих запитань Ви знайдете відповідь на сайті Пластол Львів або в соціальних мережах нашої компанії. Також ви знайдете відео матеріали, в яких крок за кроком показаний кожен етап реставрації ванни акрилом.

Реставрація ванни ціна

Говорячи про ціну деякі клієнти кажуть: "Дорого". А дорого порівняно з чим? Із покупкою нової ванни, затраченим часом чи якістю? Так от, сівши та все ретельно порахувавши, кожному стає зрозуміло, що нове якісне акрилове покриття насправді коштує навіть трохи дешево. І в цьому немає ніякого підступу чи якихось вивертів. А ще не секрет, що навіть нова ванна через декілька років теж потребуватиме ремонту, оскільки заводське покриття вкрай ненадійне.

Наливний акрил має гарантію більше ніж на десять років, якість говорить сама за себе. Не знайшлося ще ні одного невдоволеного клієнта, який би скаржився на якість акрилового покриття. А все тому, що кожен день клієнти переконуються в правильності свого вибору.

Конкретну ціну на комплект наливного акрилу дивіться на офіційному сайті Пластол в розділі ціни, оскільки ціна часто коливається. На сайті Ви знайдете всю інформацію, пов’язану із ціною та факторами, які на неї впливають.

Всім нашим клієнтам ми надаємо безплатні консультації стосовно реставрації ванни акрилом, звертайтесь щодня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий