суббота, 22 апреля 2017 г.

Реставрація ванн Тернопіль

В чому секрет достатку? Тільки у великому доході? Чи, можливо, у постійній економії? Заможні країни світу та Європи доводять, що справа не в наших статках, а в тому, як ми ними розпоряджаємось. Давно відомо, те, що середньостатистичний українець викидає, житель Європи здає на переробку або…реставрує. Це стосується не тільки книжок та меблів, а навіть…ванн! Нарешті, науковий досвід Європи тепер і на Україні! Відтепер кожному українцю, якому хочеться нової ванни не треба поспішати до магазинів сантехніки! Достатньо…відновити стару, і ми гарантуємо – результат вас приголомшить! Ваша стара ванна стане як нова!
Навіть, якщо ви і не мріяли про заміну ванни –із-за її дороговизни, ми змусимо переглянути ваші плани! Завітайте на наш сайт і переконайтесь, що можливо за доступні кошти:
-                          Зробити емалювання акрилове вашої старої ванни. Цей вид емалювання робиться рідким, але якісним акрилом PlastAll. В результаті ваша оновлена ванна знов стане білосніжною та гладенькою, як багато років тому. Цей бюджетний варіант підійде тим, хто винаймає житло, або тимчасово проживає в помешканні.
-                          Скористатися послугою наливна акрилова ванна – це варіант для тих, хто хоче повністю відновити ванну або душову. Ця послуга доводить, що зі старого можна зробити нове! Акрил PlastAll зробе диво у вашій ванній кімнаті!Ваша нова ванна буде оброблена якісним акрилом будь-якого кольору, за вашим бажанням! Якщо вам і цього замало – за вашою ідеєю ми можемо зробити з вашої ванни витвір мистецтва – візерунки і малюнки – нам і це по силах! А як приємно розуміти, що гарантійним терміном – 5 років, строк експлуатації такої краси не закінчується! Ваша ванна, що відтепер буде амортизувати  усі удари та не потребуватиме особливих умов з догляду, зможе тішити вас до 20 років!
-                          Якщо не тільки внутрішній, але і зовнішній вигляд ванни не приносить радість вашим очам, ми виправимо і це! З усіх боків, або тільки ту сторону ванни, що постійно «на очах» , ми доведемо до досконалості.
-                          Також усім бажаючим ми надаємо можливість самим відреставрувати ванну нашими матеріалами – які постійно є у продажі на нашому сайті.
Зі своєї сторони ми гарантуємо вам найнижчу ціну на якісний європейський акрил PlastAll, який ми закуповуємо тільки оптовими партіями на заводі-виробнику в Україні. Тому коштують наші послуги з реставрування всього лише від 800 гривень.
            Чому так важливо обрати не тільки вартість, але і якість? Наш досвід (а це більше 3000 відреставрованих ванн по всій Україні) доводить, що якість-має свою ціну. Бо якість акрилу – не тільки в його довговічності, але і в безпеці. Обираючи акрил PlastAll, ви захистите себе від небезпечних випаровувань більш дешевого акрилу на основі розчинників.
Безпека, довговічність, стійкість до зовнішніх неприємних факторів, яскравий колір – білосніжний або на ваш вибір, подарує вам задоволення на довгі роки! І, що дуже важливо, ніяких сторонніх шкідливих запахів у вашій ванні від дешевих підробок.
Реставрація ванни – це рішення, яке наші спеціалісти допоможуть Вам зробити вірним. І, будь ласка, не вірте постачальникам цієї послуги, які будуть запевнять вас, що акрил з Німеччини кращій за PlastAll! Просто акріла з Німеччини не існує в природі. А, на жаль, існують шахраї, які безсоромно наживаються на простих людях.
Не дайте шахраям шансу! Зробіть правильний вибір, про який ви роками не будите жалкувати. Дозвольте собі і своїм рідним насолоджуватися вашим вибором. Адже щастя – у простих речах.
Ми з радістю чекаємо на вас на нашому сайті – де ви цілодобово можете залишити свою заявку на послугу, або поставити нам будь які питання щодо реставрування ванни.


Комментариев нет:

Отправить комментарий